Doe mee: koop, app of mail

En verbeter zo ons landschap.

Begin het jaar goed en geef een stuk grond cadeau

Beste deelnemer van Land van Ons,

We hebben met elkaar in december al veel nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Dit succes willen we deze eerste weken van januari doorzetten om een laatste extra knaller te geven aan onze campagne.

Ga met ons de uitdaging aan om samen met elkaar nog veel meer mensen mee te laten doen met Land van Ons. Dan kunnen we meer vierkante meters kopen om de biodiversiteit en het landschap te herstellen. Dit kan jij doen om te helpen:

Meer mensen =
meer impact!

Samen krijgen we het
voor elkaar.

Optie 1

Geef Land van Ons cadeau

We willen natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen meedoen én vierkante meters grond kopen bij Land van Ons. Dán kunnen we de meeste impact maken. Geef Land van Ons cadeau als goede voornemen voor 2024. Goed voor de biodiversiteit op ons boerenland. Mooi om te geven én om te krijgen.

Liever mensen zelf laten beslissen?

Dat snappen we! Daarom maken we je het gemakkelijk. Geef je mailadres door en je ontvangt van ons een kant en klaar bericht. Deze kan je direct doorsturen naar al je vrienden, familieleden en collega’s. Wil je ook een Whatsapp bericht ontvangen om te delen? Vul dan ook je mobiele nummer in!

Dat snappen we! Daarom maken we je het gemakkelijk. Geef je mailadres door en je ontvangt van ons een kant en klaar bericht. Deze kan je direct doorsturen naar al je vrienden, familieleden en collega’s. Wil je liever een Whatsapp bericht delen? Klik dan op de ‘Verstuur WhatsApp’ knop!

Vul je mobiele nummer in, beginnend met +316. Dus bijvoorbeeld niet 061234567 maar +3161234567

Goede voornemen
voor 2024:

Samen brengen we het leven
terug in onze grond.

Vertel het door.

Dan maken we nog meer impact.

Onder alle mensen die voor nieuwe deelnemers zorgen verloten wij een aantal verrassingspakketten met producten van onze eigen akkers.

Heb je een e-mail of WhatsApp bericht gedeeld? Vul dan dit formulier in om kans te maken op een verrassingspakket. Als je grond cadeau hebt gegeven hoef je niets te doen: je doet automatisch mee in de loting.

Zakelijk

Maak het verschil met je bedrijf.

Meer informatie

Meer deelnemers = meer impact. Geef Land van Ons cadeau

Meer deelnemers = meer impact.
Geef Land van Ons cadeau